Space Renegades

Space Renegades second album Teeth is out in Running Moose´s digital distribution as well as a vinyl album!

They come from Helsinki playing some kind of cosmic garage and noisy prog-rock. The debut album ‘Summer Destroyer’ was released on 2015 and now the second album is finally finished and has been released. This is melancholic music for crate diggers, truth seekers, young lovers and psychedelic weirdos. Space Renegades mixes old scifi-soundtracks and garage pop with broadway-doom and noise. There's gardens of heavenly vintage synths and buzzing guitars to keep you dreaming.

Space Renegades-yhtyeen Teeth-albumi on julkaistu Running Moosen Presence Records-labelilla ja on saatavana sekä suoratoistopalvelujen kautta että vinyylinä!

Space Renegades taivuttaa monumentaalisella toisella levyllään psykedeelisen rockin ja retroilevan progen konventioita yhdistelemällä näihin vaikutteita new wavesta, doomista ja jopa noisesta. Soundimaailma lepää pohjimmiltaan vintage-syntetisaattoreilla väritettyyn kosmiseen garageen.

Albumia on työstetty yli neljä vuotta ja tämä ilmenee seikkailullisissa sovituksissa ja orkestraatioissa. Yhtyeen garage-tausta silti kuuluu energisessä soitossa ja säröjen määrässä. Laulujen tekstit ikään kuin piirtävät sarjakuvia futuristisista ilmiöistä, omituisista hahmoista, hämäristä ihmiskohtaloista ja dystooppisista maailmoista.

Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa “Summer Destroyer” vuonna 2015. Jäsenten soittohistoriasta löytyy laajalti yhtyeitä kuten Maan Tomu, Atletico Kumpula, MOI!, Saaret ja Daniel Lioneye.

Space Renegadesin levy-yhtiönä on Presence Records, jonka katalogista löytyy suomalaisen progen kovimpia nyrkkejä kuten Esa Kotilainen, Tasavallan Presidentti ja Jeavestone.

www.spacerenegades.com
“The stars, they are teeth”


Releases


Stacks Image 757
Space Renegades: Teeth (2019)

Get your copy from Running Moose Label Shop